Seværdigheder

Din guide til Berlin

Berlinerblog.dk – Der er kun en Berlin! Berlin har noget at se på, lige fra ikoniske Brandenburger Tor til Eastside Gallery. 

Brandenburger Tor

Treptower Park

Eastside Gallery

Eastside Gallery

Eastside Gallery

Din guide til Berlin

I Berlin finder man restauranter i mange prisklasser, så prisen for mad skræmmer ingen. (F.eks. kan man få 2 pizza’er og 4 fadøl for ca. 200 kr. på Vapiano). Overnatningsmuligheder ligger fra næsten gratis (billigste vi har boet i var 40 euro for lejlighed med bad) til 15.000 Euro, suiten på Hotel Adlon, så der er mulighed for hotel eller anden overnatning til priser der passer til pengepungen.

Berlin oser af kultur, man kan mærke historiens vingesus når man går en tur langs med Eastside Gallery, eller er med til fodboldfest med ca. 650.000 ved Brandenburger Tor, der står midt i Berlin som en port til friheden…

En stor del af Berlin er grøn, ca 1/3. der er søer og igennem byen går floden Spree.

Turen langs med lysmuren (mauerfall 2014) viser hvor forskellig byens forskellige facetter – De var alternative måder at bo på, det moderne byggeri, det historiske byggeri, Europas travleste/største banegård, Super flotte luksus lejligheder, Murparken og til sidst det industriagtigte kvarter ved Bornholmer Strasse – Det på bare ca. 20 km og fortæller bare – Berlin er anderledes og har det hele!

ER man til shopping er mulighederne muligheder i Berlin mange, lige fra store indkøbscentre, som Alexa, Potsdamer Plats arkaden, Europacenter og nyeste Mall Of Berlin på Leipziger Platz. Det mest breømte er nok Kadewe, Kadewe er luksus for alle pengene, men kræver den store tegnebog er med.

berlinerblog.dk – Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche

Seværdigheder

af | sep 14, 2019

Følg os på de Sociale medier