Berliner Blog

Vores blog, med aktuelle oplevelser og seværdigheder i Berlin

Blog – Berlinerblog.dk – Vores egen berlinerblog med nyt fra Berlin. Indlæg om hverdagen i Berlin og hvad der sker. Følg på berlinerblog.dk

Berlinerblog.dk – Hvad der sker i Berlin

Hvad sker der i Berlin – Se det her på berlinerblog.dk. I Berlin er der ofte mange events, det er lige fra DFB-pokal en gang om året på Olympiastadion, kandskampe og musikevents samme sted, til Fanmile ved Brandenburger Tor under EM og VM i fodbold. Ved Brandenburger Tor og i Tiergarten er der også hvert år til nytår budt op til fest, ofte med 1 million mennesker. Noget man skal opleve mndst en gang i livet. Omkring jul er Berlin opdelt af en masse julemarkedet, de mest kendte er det på Gendarmenmarkt, Alexanderplats, Breitscheidplatz, ved slottet i Charlottenburg og i Spandau.

Blog – Andre arrangementer

Her på vores blog vil der også komme indlæg om hvad vi selv oplever og har oplevet i Berlin, f.eks. Fodboldsfest ved Brandenburger Tor i 2014 og 2016. Mauerfall i 2014 og 2019. Julen i Berlin 2016, året hvor julemarked blev angrebet af en lastbil, det kostede 12 mennesker livet. Nytår ved Brandenburger Tor. musikarrangementer i Berlin, ofte er der store koncerter i Mercedes Benz Arena og Velodrome, der til hverdag er Berlins cykelbane.

 

 

Følg os på de Sociale medier

Pin It on Pinterest

Share This