Mall Of Berlin

Mall Of Berlin – Største shoppingcenter i Berlin med over 200 forretninger. I Mall Of Berlin findes mange specialforretninger og foot Court
Berlinerblog.dk – Din guide til Berlin!

Mall of Berlin er fra 2014

Shoppingcentret slog dørene op i august 2014, tæt på Leipziger Platz, det er bygget i flere etager fordelt på to store bygninger. Før shoppingcentret var området en parkeringsplads. Shoppingcentret er berlins fedeste, og besøges hvergang vi er i Berlin, ofte mere end en gang.

Info om centret

Shoippingcentret på Leipziger Platz har ca. 270 forretninger fordelt på ca. 76.000 kvm. totalt fylder centret ca. 210.000 kvm. Det ligger på en tidligere parkeringsplads, tæt på Potsdamer Plats og tæt på hvor Berliner Mauer var frem til 1989.

Mall Of Berlin og de mange specialforretninger

I det store shoppingcenter har mange specialforretninger, her kan nævnes Adidas store, Armani, C & A, Douglas, Falke, Idee, i Love Berlin Lewi’s, Nike, Pandora, Peek & Cloppenburg, Saturn, Shoe City, Swarowski, The Body ShopTom Tailor, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, WMF og mange flere.

Dagligvarer

I kælderen ligger to store dagligvareforretninger, Aldi som vi kender som en discountforretning og EDEKA der er et stort supermarked med mulighed for at spise frokost eller drikke en Berliner Kindl.

Fodbold

Fodboldklubberne FC Bayern Munchen og selvfølgelig Hertha BSC er representeret i centret med hver sin forretning. Bayerns shop er i sig selv et besøg værd og her er de altid klar til en fodboldsnak. Forretningen findes i bygning 2 på 1. sal.

Hotel

Shoppingcentret har også eget hotel “Hotel One”, hotellet er i den dyrere ende.

Food Court

Lige som mange andre shoppingcentre har centret selvfølgelig et madområde, her findes lige fra ordinære burger forretninger til mad fra mange forskellige verdensdele. Vores favorit er en haisir Burger, de laver en burger der bare er lidt bedre end andre burgers

Potsdamer Plats og transport

Indkøbscentret ligger tæt på Potsdamer Plats og derfor er transport til og fra centret med både S-bahn, U-bahn og selvfølgelig bus en mulighed.

 

 

 

 

 

 

R

Mall Of Berlin

Leipziger Platz 12
10117 Berlin

Berlinerblog.dk - Mall Of Berlin

Westside Mall – Den vestlige del af shoppingcentret

Berlinerblog.dk - FC Bayern Fanshop

FC Bayern fanshop

Gallery – Mall Of Berlin

Find Mall Of Berlin

Følg os på de Sociale medier

Pin It on Pinterest

Share This