KaDeWe

KaDeWe – Kaufhaus des Westens Berlin. Luksus shoppingcenter i Berlin. KaDeWe var Vestberlins shoppingcenter og nu hele Berlins.Berlinerblog.dk

– Din guide til Berlin!

Kadewe – Kaufhaus des Westens

Navnet som tyskere kender er Kaufhaus des Westens. Det er ikke et shoppingCenter. men et stormagasin. Dog er der på første etage mange luksusforretninger. En af salene er rent madvarer, på de andre er tøj, husholdningsartikler og bøger og lign.

Luksusforretninger

Der er mange shops med dufte, tøj og accessories på første sal, f.eks. kan nævnes Burberry, der sælger tøj, f.eks. t-shirt op til 2100,-.

Andet end ren luksus i KaDeWe

Mange kendte mærker som f.eks WMF og Mey findes i KadeWe

Historien

Det er et stormagasin, som er åbnet i 1907 med et salgsareal på 24.000 kvm. Under 2. verndenskrig blev området sønderbonbet, Det resulterede i at det var lukket til 1950. I dag er centret oger 60.000 kvm. og har mere end 380.000 varer i sit sortiment, der spænder lige fra hårde hvidevarer, tøj, dufte til alt indenfor mad. Kadewe er luksus og priserne ligger højere end gennemsnittet i Berlin, men er man til shopping skal stedet opleves. Centret lå i murens tid i Vestberlin og var hele Vestberlins luksus shoppingcenter.. Et eksempel på at priserne er over middel er en Berliner Lindl Jubi pilsner: Her i centeret koster den 99 cent alle andre steder 69 cent. Berliner Kindl der er Berlins eget øl.

Afdrags frit lån i 30 år

Stormagasinet er absolut et besøg værd, men svinger man dankortet kræver det for normale mennesker at man tager et 30 års afdragsfrit lån i huset. stedets priser er absolut i top, hvad servicen også er. Ønsker man et specifikt produkt bliver det skaffet inden for KORT tid.

 

R

Kadewe

Tauentzienstr. 21-24
D-10789 Berlin

KaDeWe - Kaufhaus des Westens

KaDeWe – Kaufhaus des Westens

Find KaDeWe

Følg os på de Sociale medier

Pin It on Pinterest

Share This