Alexa Shoppingcenter

Alexa Stort shoppingcenter på Alexanderplatz med 172 forretninger her af er 32 spisesteder og 140 reele forretninger, mange er modebutikker.

Alexa, Alexanderplatz

Alexa på Alexanderplatz er åbnede i 2007 og har 172 butikker, heraf er 32 spisesteder.

Specialbutikker

Af shoppingcentrets 140 butikker er der først og fremmest en kæmpe Mediamarkt i 4 etager. De har alt indenfor husholdningsmaskiner, elektronik og musik. 4 etager siver selvfælgelig et kæmpe udvalg. Af andre butikker er VMF butikken der som navnet siger har alt indenfor WMF, anerkendt mærke indenfor køkkenudstyr. Der er også mange tøjforretninger, kosmetik, sko, boghandler og selvfølgelig souvenirforretninger. I kæleren ligger en stor Rossmann (Minder lidt om Matas) og Edeka supermarked

Food Court

På anden sal ligger stort food Court, det består af mange små madsteder, lige fra McDonalds til Nordsee, Subway og forretninger med asiatisk mad. Der er selvfølgelig også mulighed for at få berliner specialiteten Carry Wurst. Stedet har et stort område med borde hvor man kan spise ved.

Loxx Am Alexa

Det er også i shoppingcentret øverst oppe finer du Loxx am Alexa. det er en miniby af bygget op over områder i Berlin. Der er også “fantasionmråder”. Minibyen har en kæmpe togbane. Med lyset symoboliserer det dagens gang, dvs. der bliver nat og lysene tændet i husene mm. ca. hver halve time. Loxx am Alexa er et besøg værd i sig selv og minder om minibyen i Hamburg, dog i noget mindre skala.

Alexander Tower

Som nabo planlægges Alexander Tower. Alexander Tower består af lejligheder i flere størrelser og forventes at blive 150 meter høj.

 

R

Alexa Am Alexanderplatz

Grunerstraße 20
10179 Berlin

Alexa shoppingcenter på Alexanderplatz Berlinrlin

Alexa shoppingcenter på Alexanderplatz Berlin

Find Alexa ShoppingCenter

Følg os på de Sociale medier

Pin It on Pinterest

Share This