DDR-Museum

DDR Museum – Oplev hverdagen i DDR på dette museum. Museet har mange fine ting fra DDR tiden, bl.a. en trabi man kan køre virtuelt

DDR-museum

Dette museum, der viser hverdagen i DDR ligger tæt på Spree og Alexanderplatz. På museet er der mange muligheder for at opleve hvordan hverdagen var i netop DDR.

Trabi:

Museet har en Trabi og virtuelt kan man køre en tur i den, det virker ved at en stor skærm foran trabi’en viser vej mm. Sevlfølgelig er der også lydeffekter.

DDR Bolig

Det er på dette museum selvfølgelig også vist hvordan en bolig var/kunne være indrettet. Det er lige som at træde ind i en dansk bolig fra 50’erne, her var det bare sådan helt til 1989, og måske er det stadig nogle steder i den østlige del af Tyskland.

Stasi

Selv om Museet viser den positive af DDR er der også en fangecelle fra et DDR museum. Den mørke side af DDR og den store overvågning af befolkningen i DDR

1-1½ time

Museet er ikke verdens største, men man kan let lade sig fange af stemningen, som ven var i DDR og bruge mere end en time der. Første gang var vi der i knap to timer.

 

 

R

DDR Museum

Karl-Liebknecht-Str. 1
On the bank of the Spree river,
opposite the Berlin Cathedral
10178 Berlin

Website: Officiel website

Websiden er i flere sprog

Trabi - DDR Museum Berlin

Museets Trabi. Der er mulighed for at tage en virtuel tur i denne lille Trabi, DDR’s brugernes folkevogn

Find Museet

Følg os på de Sociale medier

Pin It on Pinterest

Share This