Aquadom Sealife

Aquadom Sealife Berlin – Oplev elevatoren gennem Indiske ocean

Er man til vand, fisk og elevator er Aquadom SeaLife Berlin absolut et besøg værd.

Aquadom Sea life Berlin består af akvarier der er bygget op som forskellige områder i verden, bl.a søerne omkring Berlin. Der er også akvarier med mere fisk fra andre steder af verden, bl.a et med en det rokker (spøgelsesfisk) i. Nogle af rummene i Aquadom sea life Berlin er bygget op som bl.a. et “piratrum”, noget der nok mest er for børn. Et af akvarierne går man ind i og ser fiskene bare svømme rundt og rundt 360 grader omkring sig. Akvarierne er meget forskelligt opbygget op og der er kælet for detaljen.

Man kan føle sig lost Aquadom Sealife Berlin

Når man har været en tur gennem området med akvarier er der en spejlsal, en lille tur her og man føler sig totalt lost, en sjov og anderledes oplevelse.

Slutteligt kan man i en lille souvenirshop købe diverse vand/fiske relaterede souvenirs.

Når man forlader Aquadom har man også købt en tur med en elevator der går op gennem et akvarie. Fiskene i det akvarie stammer fra det Indiske ocean, Turen er ca. 15 meter. Der er fast ansat flere dykkere til at holde glasset rent i akvariet. Når man tager turen op (og ned) kan man se Radisson Blu hotel i baggrunden og det ser fuldstændigt ud som fisk svømmer i/på hotellet.

Det er OK at fotografere her – men husk UDEN blitz af hensyn til de mange fisk i akvarierne

Er man til vand – fisk – natur er dette stedet, også ligger det endda midt i Berlin. Også elevatoren absolut et besøg værd! – Børnene vil elske det.

Aquadom sea life Berlin ligger 5 minutters gang fra Alexanderplatz i retning mod Under den Linden, tæt ved DDR museum, Berliner Dom og museumsinsel

Første gang vi så Aquadom sea life Berlin var vi ikke klar over muligheden for at se elevatoren, man skal efter besøget faktisk gå ud af Aquadom Sea life Berlin og over gaden (en overdækket gågade) og ind på hotellet, noget man skal være opmærksom på.

Aquadom findes flere steder i Europa

 

AquaDom Sea life findes flere steder i Europa, vi har kun oplevet det i Berlin.

http://www.visitsealife.com/berlin/tickets-kaufen/

aquadom sea life berlin. Er man til hav, søer og fisk, der er rigtig mange fisk fra bl.a. søerne omkring Berlin, slut besøget med elevatortur 15 meter gennem akvariet

Flere attraktioner samarbejder

Vær opmærksom på, er I i Berlin og vil besøge både Aquadom Sea life Berlin og Legoland Berlin (ligger på Potsdamer Platz) gives der rabat for en kombibillet

Aquadoom er eksploderet

Hård melding – Aquadoom er EKSPLODERET. Korrekt en rude er smadret og Aquadoom (vandet) er væk, men mon ikke byen der har overlevet nazisme og kommunisme får det bygget op igen?

Midlertidigt lukket

R

Aquadom

Spandauer Str. 3
10178 Berlin
Tyskland

Website: https://tv-turm.de/en/homepage/

Websiden er i flere sprog

Aquadoom Sealife Berlin. Ligger tæt på Alexanderplatz

TV tårnet i Berlin er med sine 368 meter en af Europas højeste bygninger – TV-tårnet er fra 1969 og har altså 50 års jubilæum i 2019

Aquadom Sealife Berlin på Youtube

Find Aquadom Sealife Berlin

Følg os på de Sociale medier

Pin It on Pinterest

Share This