Little Big City Berlin

Little Big City Interaktivt museum på Alexanerplatz Berlin. Viser interaktivt Tysklands historie og hvordan Berlin så ud under krigen.

Little Big City Berlin

Dette interaktive museum viser Berlins historie. Der er stor fokus på anden verdens krig, hvor der f.eks. vises en sønderbombet Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, der ligger på Breitscheidplatz. Brandenburger Tor og mange andre ting i Berlin vises.

Rigsdagen

Rigsdagen vises interaktivt fra starten af branden i februar 1933 til den er mere eller mindre nedbrændt. Virkelig spetakulært lavet og meget naturtro.

Tysklands storhedstid

Der er også vist avisartikler fra store dage i tyskland. Genforeningen i oktober 1990 og selvfølgelig avisernes forside den 14. juli 2014, dagen efet Tyskland vandt vm i fodbold.

Brandenburger Tor

I udgangen af museet er der en stor nutidig udgave af Brandenburger Tor, der illustrerer lysfesten i Berlin, der normalt holdes i oktober (normalt bl.a. i uge 42).

På Alexanderplatz

Museet ligger under TV-tårnet, på Alexanderplatz, centralt i Berlin

1-1½ time

Museet er ikke verdens største, mand lader sig facinere af setmningen og de mange aktiviteter. jeg vil mene en times tid er rigelig med tid til at nå igennem det. Museet henvender sig til alle og er meget børnevenligt i sin opbygning.

R

Little Big City Berlin

Panoramastraße 1a,
10178 Berlin, Tyskland

Website: Officiel website

Websiden på tysk og engelsk

Little Big City - museum på Alexanderplatz Berlin

Sønderbombet Brandenburger Tor, billede taget på det nye museum “Little Big City Berlin”. Museet ligger på Alexanderplatz.

Find Museet

Følg os på de Sociale medier

Pin It on Pinterest

Share This